[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Levende og nærværende workshops & dukketeater

Dukkeriget er et lille livgivende dukketeater der rejser land og riget rundt. Mine dukker og mig tilbyder kreative dramapædagogiske workshops, fortællinger og dukketeater. Sammen vil vi skabe nye levende fortællinger og bare være i NUET.

Dukkeriget er fyldt med leg, dukker, ”lade som om”, fortællinger og eventyr. Vi skaber rum for at du bare er dig, et sted hvor intet er forkert eller rigtigt.

Jeg drager ud i verden og møder børn og deres voksne i deres liv, -lige der hvor de er. Jeg laver interaktive finurlige dukketeater forestillinger og kreative dramapædagogiske forløb og workshops for børn & deres voksne. Jeg laver workshops med pædagogiske oplæg for pædagoger og medhjælpere. Er forfatter og dukkemager.

Hele mit virke tager udspring i jeres og mine livsfortællinger, eventyr, sagn og myter.

Jeg arbejder for at skabe en legende og kreativ platform der vil give kreative og udtryksfulde børn og voksne, der tør være sig selv. Jeg hjælper børn med at gribe og begribe den indre og den ydre verden, – og sætte ord og krop på. Jeg skaber åndehuller med nærvær og givende pauser, gennem den levende fortælling og dukkernes magi. Hjælper med stimulere børns selvværd, sprog, sanser, kreativitet, fantasi og give næring til deres identitet og personlige- og følelsesmæssige udvikling.

Jeg vil gerne være med til at give børnene en ballast i livet og en nysgerrighed de altid kan vende tilbage til. Hjælpe børn med at sætte begreb og fortælling på de følelser, oplevelser og tanker de har.

Jeg mener at når vi inddrager og gør brug af af fortælling, dukker og drama kan du blive klogere på dig selv og din omverden. Kreativitet og kultur er næring for sjælen. Uden sjæls føde blive du trist. Det skal kilde i maven og du skal føle og mærke at du er en del af det!

Jeg arbejder for at sprede glæde og nysgerrighed!

Dukkerigets forløb, workshops og dukketeater henvender sig primært til børn mellem 4 og 9 år og deres voksne.

 

Mange eventyrlige hilsner Jane

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *