JEG VAR VED AT DØ AF AT VILLE VÆRE PERFEKT

Skrevet af Lone  Thurøe Juli 2015

trækstikketSom barn var jeg en af de ”pæne”-piger, som havde regnet ud, hvordan jeg kunne leve op til alles forventninger. Jeg fik de gode karakterer, fik en uddannelse, ”bil-volvo-vovse” og gjorde alt, hvad jeg troede, der skulle til for at indfri andres og mine egne forestillinger om og forventninger til mig.

Det betød, at jeg knoklede i alle døgnets 24 timer for at nå min to-do-liste, være en god veninde, kone, kæreste, kollega osv. Og jeg skriver bevidst 24 timer for, til sidst kørte tankerne også om natten, for jeg kunne være på forkant med næste dags opgaver samtidig med, at jeg lige gjorde op om gårdsdagens præstation var god nok – og det var den aldrig…. der var altid noget, jeg havde kunnet gøre bedre!!!nocoffee

Hamsterhjulet og Perfektionista levede i bedste velgående, indtil den dag min krop sagde fra – jeg gik i sort, kunne ikke tænke en tanke og det føltes, som om min hjerne var brændt sammen. Den hjerne som jeg havde overlevet på – og i snakken med psykologen, fik jeg at vide, at jeg kunne dø af at ville være så perfekt.

Hvor meget glæde, tid og overskud tror du lige, vi kan tiltrække, hvis vi lægger låg på vores behov, følelser, ønsker, drømme og ikke tør være uperfekte eller elske vores mangler ?

Men jeg har fået det vendt. Både ved at se på mine overbevisninger og ved at se på mine forestillinger om hamsterhjulet, Perfektionista, hvad det vil sige at elske det uperfekte, manglerne og turde være glad og grine inderligt fra hjertet – ville være mere mig i alle mine celler.

trækmigop At turde og være nysgerrig, tage et skridt ad gangen i et trygt rum, er det første Jane og Lone tager vores deltagere igennem på workshoppen ”Boost your day with happiness”. Vi tager ikke taget hamsterhjulet, Perfektionista eller kontrollen fra dig! De må alt sammen gerne være en del af dig. Det handler om for os, at hjælpe dig til at turde se dem i øjnene, se på de overbevisninger og begrænsninger, som følger med. Med det som base tager vi dig med på en rejse for at finde den måde og den plan som passer til dig, så hamsterhjulet, Perfektionista og kontrollen får en ny rolle i dit liv. Dermed kan du være mere dig – den dig som findes inde bag ved alle tankerne og som også gerne vil være med.

Og her kommer følgende ind: En tanke bliver til en følelse som skaber en handling. Hvordan hænger det sammen med at skabe mere tid, spørger du måske dig selv om. Når du tænker de samme tanker, vil du på en eller anden måde skabe den samme handling, så derfor kommer du til at se på dine tanker. Glæde kan være en skøn løftestang til at turde ændre dine tanker, så du kan skabe den oplevelse som du gerne vil have mere af og dermed skabe en ny måde at få mere tid, overskud og energi på i hverdagen.

5. september holder Jane og Lone workshoppen ”Boost your day with happiness” om netop dette emne. Vi tager dig gennem konkrete skridt og vi viser dig vejen, som vi er gået. Så kan du begynde at finde ind til glæden, omfavne det uperfekte og de mangler du synes du har – når vi er kvinder der tænker for meget.

Du vil opleve hele tiden at komme et skridt nærmere i at skabe et andet fundament, for at du kan være mere for din familie, venner, jobbet og ikke mindst dig selv.

Live workshoppen varer 6 timer og du kan se mere HER, booke din plads lige HER.

2 Canva boost your day

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *