Kære du!

Findes der noget mere fantastisk end at mærke sommerfuglene flagre rundt i hele kroppen?

Mærke glæden boble og fantasien får vinger.

Mærke og se at det man gør og den man er, mødes og bliver hørt og set?

Alt det oplever jeg når jeg deler min begejstring og glæde for eventyr, fortællinger og dukker med børn og deres voksne.

Ja, jeg siger det altså lige igen!!

Det er ren ”win win”, -for begejstringen og glæden er gensidig.

Jeg elsker mit job!!

Jeg kan næsten ikke holde op med at smile når jeg tager ”hovedet under armen” og bare lader tilliden, nærværet og fantasien få al den plads den vil have.

Derfor vil jeg også dele disse to små helt vidunderlige fortællinger digtet af en flok 4 årige børn. Du kan høre dem HER.

2 Højbohus april 2015 032

 

De to fortællinger er fra et to ugers EVENTYR PROJEKT jeg lavede med en gruppe 4-5 årige børn og deres voksne i en børnehave. Vi arbejdede med De Tre Bukkebruse.

Vi ville give LIV og RUM til eventyret og skabte to eventyrlige oplevelsesrum.

Et ”Bukkebruseland” inde på et af stuerne og en troldehule ude i et skur på legepladsen. Du kan læse mere fra avis artiklen HER.

En af børnene sagde, hoppende af fryd og glæde da vi åbnede fernisering for deres forældre: ”Ihhh hvor er det fantastisk!!!… jeg troede slet ikke vi kunne sådan noget, -hvor er det smukt, jeg er så glad!!” Og så kastede hun og et andet barn sig ned i halmen, der lå på gulvet i Bukkebruseland og grinede højt.

Nissen der blev væk

Vær i godt tid og nyd december!!!

Måske lidt skørt nu hvor foråret endelig viser sig og gør sig på smukkeste vis og julen er meget langt væk.

Men jeg vil nu alligevel lige dele min juleforestilling ”Nissen der blev væk” med dig.

Jeps, jeg er i mega god tid. For lidt julemagi året rundt skader vel ingen.

Jeg vil give dig muligheden for at booke forestillingen NU så I kan glæde jer til at møde NissiAne og Rottobørge i december.

Eller måske dit barns børnehave eller skole kunne have glæde af et besøg fra NissiAne og RottoBørge. Du kan se mere og booke HER.

2 NissiAne og Rotto

 

At få besøg af Maskelades fortællinger er mere en selve forestillingen. Mit motto er ”At skabe livsglæde og nærvær”. Det er netop det jeg gerne vil tilbyde dig og jeres børn. At skabe tid til nærvær og livsglæden. Derfor er jeg også ved at udvikle et materiale I kan fordybe jer i før eller efter fortællingen, så oplevelsen forlænges og lukker op til fantasien, en undren, samtaler, nærvær og samvær om en fælles oplevelse.

Det giver dig og dine børn mulighed for en stund at fordybe jer og arbejde kreativt med jeres indtryk og udtryk af oplevelsen, så eventyrenes magi kan fortsætte så længe du har lyst.

Nu vil jeg fortsætte med at ”skabe” en dukke til en ny fortælling. En fortælling om drengen Elmer der ikke ville i skole.

Hav en vidunderlig dag.

Mange eventyrlige hilsner

Jane

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *