fbpx

Dukkeriget

1 Hjemmeside cover

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”http://www.dukkeriget.dk/wp-content/uploads/2018/06/20180604_200356.jpg” admin_label=”Billede” _builder_version=”3.0.87″ animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation=”left” sticky=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.87″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sigurd Dragedræber

En viking og middelalder dukketeater fortælling om at holde fast i den man er og om at turde kaste sig ud i livet, – selv i modgang.

Du tages med på en eventyrlig rejse tilbage i tiden, til vikingetiden eller middelalderen på en markedsplads. Her får de store fortællinger liv, kød og blod gennem MaskeladeTeatrets dukker.

Du vil møde konen Ingeborg med sin kærre, hvor hun fortællinger sagnet om Sigurd Dragedræber med dukkerne Eskil, Strit og Strå, Regin og den grusomme drageorm Fafner.

Dukketeater fortællingen Sigurd Dragedræber er inspireret af det ældgamle nordiske heltsagn om Sigurd Fafnersbane og Sigurd-kvadet.

Oplev hvordan det var at være barn i middelalderen og hvilke fortællinger og anekdoter der florerede på datidens markedspladser og i folkesjælen.

Målgruppe: 3-9 år. Eller som en familieforestilling

Varighed: Ca. 25. min.

Kan spilles både ude og inde. Kræver ingen mørklægning eller strøm.

Medvirkende: Jane Hyldgaard og 5 dukker.

Pris: 4.000 kr. inkl. moms.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]